tisdag, juli 19, 2005

Rädd om mina hundar !!

Idag råkade jag ut för nått som inte hänt på evigheter :(

Mina två hundar som jag älskar o tyvärr inte riktigt haft tid med på sistone var ute o det kom en Lös Tik som jag vet är aggresiv mot oss hon skällde o jag fick snabbt stopp på min tik men det var så läskigt jag blev så rädd att nått skulle hända henne att jag vände o gick åt andra hållet (vilket jag aldrig gjort annars).

Det är ju så att se'n mina barn kom har tiden för hundarna varit rätt knapp jag har inte ens haft tid att ha dåligt samvate mina nära har hjälpt o det är som tur är äldre nu o kräver lite av mig o de är så pass undrebara att de fattar att jag har haft häcken full.
Känner att jag är SÅ GLAD Att jag ägnade dem så mycket tid o energi för de betalar sig nu när det har varit tufft de har fixat det gallant !!!

Jag har dock inte blivit så rädd för att nått otäckt skulle hända min Tuffa Timjan tidigare bara så på att höra en annan hund skälla det var jätte läskigt o nått som säkert har kommit i kombo med att de är äldre o att man börja att att jag kan ha tid till dem igen när killarna blir äldre o jag kan ägna mig igen på ett annat plan både fysiskt o emotionellt !!!

Att bli förälder är det coolaste jag kännt !!!!