måndag, augusti 27, 2007

Gjorde Malmö festivalen med trollen !!

Ja det är ju jobb nu igen o det gäller att suga på dom sista fina dagarna har det vatt fint har vi badat o njutit några timmar i alla fall *ler

Trollen gillade att åka o äta lite rolig mat o gott "Churros"vart klart poppis !!!!
Det vart en hel del folk men dom fick mitt mobnummer på armen o det gick hem !!!!
Jag har namn band men inte när man väl behöver dom :-) Dom åkte tillsammans o var för sig efter Liseberg har dom inga skrupler om man åker själv med en annan elller vad dom vill åka "kaluseller"

Det var ett par slagna hjältar vid 17-tiden o vi väntade på pappa som skulle hämta honom förskonade vi från detta vilket han klart vart mycket tacksam över !!!
det var vatten som gäller när dom är törstiga går det inte att få i dom annat inte för att detta är ett problem men jag kan inte låta bli att förundras över att när man är törstig är det vara vatten som duger *ler stolt !! jag är ju likadan !


Det var en trevlig dag o dom stupade i säng !

Detta är lite från semestern !
Jag älskar att dra till Knivsåsen Dalbystenbrott !!!! det är vacker natur, sött rent kallt vatten, lugnt o inte alls så mycket folk !!!! visst kommer det o går så öde är det knappast men det är mycket fridfullt o klart mysigt !!!!





Ibland kör man så hårt att man bara somnar utan att protestera eller knorra !!! tur att vi har en massa hndukar att kokonga in Axel i !!!!