lördag, juli 14, 2007

I går blev det Nangiala för Tim !!!

Min älskade hund fick igår somna in på djursjukhuset igår.... sorgen är svår men det var ju väntat det jobbigaste är saknaden o tomheten som blir !!!!
Stackars Tim var sjuk o det eskalerade rätt snabbt vi hade tänkt att det skulle ske snart mycket eftersom jag inte ville att han skulle få lida eller behöva bli för sjuk. Igår skulle jag ha gäster o då rullade han sig o den värsta systan sprack det var ingen vacker syn o han blödde ordentligt från o till hela kvällen så vid 10 tiden fick vi åka in akut o det vart inte mer att göra mer än att låta honom somna in.

Jag har ju varit med på avlivningar förr o det var ju en av dom mer klumpiga men jag kände inte vetrinären o det var väl min ögonsten o då vill man att det ska vara perfekt så jag tror oavsätt vad hon gjort skulle vara fel !!!!HAN DOG JU även om det var meningen ....

Jag är lugn o sörjer men i tysthet ... jag tror inte det är för att jag förtränger eller för att jag inte sörjer utan för att jag är klart nöjd med mitt beslut o jag vet att det var oundvikligt o dax. Han var gammal o det var tyvärr inget att göra mer än att ta detta tunga beslut NU...

Jag var ju rätt bra på att bearbeta det under dom senaste dagarna o jag tror att jag kommer sörja det tar lång tid det kommer vara tillfällen o platser klart ...det kommer vara jobbigast att träffa hundkompisar o andra som kände honom bra .... dock är det ok jag är ledsen men jag visste att det skulle komma ..han var ju 14år o det är en anseenlig ålder !!!