onsdag, december 14, 2005

Är Siameser keliga ??? eller är det kylan ??



Tindra vår lilla prinsessa som sällan vill kela som jämt hittar på ofog och aldrig tigger mat (med undantag av Julskinka o Cornflakes)
Nu när hon går på Siames mat, det var det ända som fanns i djuraffären i det rätta märket tigger allt med inga undantag vill kela jämt har slutat snacka o jama sällan så sällan att jag inte minns när hon gjorde det sist !!!

Jag fattar ingenting ok det är lite kallt nu så hon är inte lika mycket ute på baksidan o spanar på vad nu katter spanar !! Men har siames maten nått tystande eller ???
o innehåller den inte alla vitaminer så hon måste fylla på nånn annan stans ifrån ??
Men det känns jätte skumt att katten efter att visat sig max 3-4ggr om dagen nu mer finns vid varje måltid o även vid matlagningen och i soffan på kvällen, hon är ju gammal men så har hon inte vatt innan.

Nånn som vet ??

måndag, december 12, 2005

Båda Trollen hemma mysigt !!



Det känns roligt att ha Tor hemma han är så mysig klart Axel o Tor kan snurra upp varandra en hel del men det är på att jätte mysigt o gulligt plan + att dem kan pyssla nästa minut.


Axel hade inte sovit men eftersom Tor är hemma med ögoninflamation så väntade jag så dem skulle sova båda o det gick ! hann dock knappt hitta kameran så sov Axel i sjalen *ler

Han sitter jätte väl omsluten i den o den avlastar extremt bra gillar den naturliga looken



Jag har nu under helgen testat Indion o den är klart mer kanon än jag trott !!

Tor's ögon inflamation behandlas med te baddning så ofta jag orkar bråka med honom om det han har även fått salva på pippeter men det är bara morron o kväll !
Han bråkar en massa men det hjälper o det tycker han själv EFTERÅT klart !!

Tor kommer missa Lucia men vi kan ju kolla på Teven det räcker för honom tror jag !!
För mig så räcker det mer än väl trollen kommer väl gå Varje år o då gäller det att nånn av oss kan ta ledigt o gå o kolla jag får ju lite ångest av sånna tillställningar ! men det är ju jag (jag kan gå på stan med en unge på ryggen o folk glor men jag kan inte gå på en j-vla julfest hur normal är man ????)

Ja ja vi är ju 2 så jag kan ju få slippa ofta hoppas jag !