lördag, juli 30, 2005

Det är ju typiskt !!

Att den bästa tiden går så fort !!!
Alltid när barnen leker som bäst ska man städa undan o äta eller gå hem eller sova eller ja nått !!!
Som 2 barns mamma känner jag att man aldrig hinner nått helhjärtat eller ja jo .. men man skulle vilja haft 3-4timmar extra!!!!
Med hundarna var det mycket lättare de sover mer o bangar inte att slappa !!!! detta tror jag att trollen kommer göra friskt i tonåren o då kommer det oxå vara fel/jobbigt.

Nu mer tar det längre o längre tid att få Tor o sova o detta är ok men jag hatar väntet !! det är dock mitt eget fel jag vill ha egen tid o då måste han sova jag har köpt en påse ostbågar som jag vill ha ...NU..nu...nu....men NÄHÄ... han ska vara vaken o snacka en massa o berätta o sjunga o ja igentligen ska han smälta sin dag o det är inget fel med det men det tar sånn tid !!!!!det är troligen endast väntans fel!.

Samtidigt känner jag att gisses Axel blir snart 1år *hjälp .. han är ju så stor (allt är rellativt men ...ja snart ett år ....)
Det har hänt massor på detta året o jag hoppas att tempot kommer sakta men säkert att gå tillbaka de kommer väl snart att kunna sitta stilla o pyssla !!! blir de som jag så kommer pyssel vara ett rent nöje o städningen nått för pappa *he..he...
Ja ja .... de är jag o min egen tid som jag känner att jag jätte mycket behöver som kommer i klämm o det är väl mitt fel att jag förväntar att jag ska kunna få den när jag vill !!!

tisdag, juli 26, 2005

hemma gjord färgad sjal





här är min hemmagjorda långsjal som jag säljer till högstbjudande :)

Vaför finns det inga PIPPIkläder till trollen ???

Tor i mys ställning i sin coola solhatt som oxå funkar som regn hatt, med hund bak i bilen!(det fanns en flick variant rosa med vita prickar på o kaniner )det är ju inte alls lika cool't???




Mina killarna ha ofta på sig en salig blandning flick o pojkkläder o det är ok ..
Nu är jag besviken på klädhandeln.
Det är jag ofta tycker jag och jag vet aldrig vart jag ska vända mig. Det är allt som tex. varför kommer det ALLTID olikfärgade strumpor i ett packet med flera eller samma färg men olika mönster *suck .... när maskinen ätit upp den ena, ja då är den udda så är det bara att ha den i vänta lådan.Vi har nu hemma börjat innföra bara enfärgade stumpor så slipper man det kluddet.

Att tjej kläderna är jättesmå och att killar ska se ut raggare innan de ens vet vad en bil är.
Killar ska ha jätte många fickor vid 6 mån o flickor ska alltid frysa om magen oavsätt ålder.

Jag var o kollade på de fina pippikläderna o blev ledsen en hel kollektion allt från trosor till jackor BARA FÖR FLICKOR visst skulle jag kunna köpa ett o annat plagg som mina killar kunnat ha men nu var jag på jakt efter kalsonger o Tor gillar pippi men nä det fanns bara trosor (är det inte diskriminering ???)jag blev otroligt paff o senare kom både besvikelse o illska så orättvist !!!

Jag menar Pippi är ju en jätte bra figur som alla kan gilla det är ju trist att det inte finns nått till killar i det ...

Det finns ju andra braiga figurer som killar ska gilla som Stålmannen, Batman o Spindelmammen men där finns det en hel del flick saker givetvis är de i rosa o det ser klart fjantigt ut .....
Min fråga är hur ska man göra revolt det måste finnas fler än jag som retar sig på kläderna som finns i var o varannan affär ???
*sorry alla stavfel jag blev lite emotionell....