lördag, augusti 09, 2008

Loppade o fyndade !!


Det var just 2 ylle filtar jag behövde dom skulle tovas o få ligga under mitt lakan eftersom om troll nr 2 läcker gör han det på min sida *grrr
För en filt som ska tovas i 60 grader o ligga under ens lakan är lika bra den är Vit o beg ;-)

Så nöjd !

Ha en bra dag !!!

fredag, augusti 08, 2008

Leka Leka Leka

Igår vart det lek på hög nivå !! med sina goda vänner !!!Det är så roligt med barn som känner varandra så bra att dom kan ha varit från varandra se'n 1-2 månader se'n o det går att leka från första stund ! Det vart en Glass fika innan vi drog på vars sitt håll o det var tur det för det var sommar varmt o super hungrigt efter allt lekandet ! (själv blev det ost o orange mjölk *gott )
Jag kan säga att GB-glass kommer få många hat mail om dom fortsätter göra glasspinnar med visselpipor detta är ett hot mot husfriden ... o för mig med mina öron efter en dag på lekplatsen var det bara för mycket ....
Dom är ju så långa trollen jag fick dom att stå rakt upponer nära varandra o mot denna stenstaket *under !!
Ha en bra dag !!!

torsdag, augusti 07, 2008

Så kul man kan ha med en spegel !!!

Planterade om jag har en Fredskalla som var jätte jätte tät den blev 3 st o ett fredsträd som värkligen behövde planteras om o klippas där blev det 5st olika blommor . Vi ställde dom fint i Solen så dom skulle få lite spa tid o då passar Axel på att sälja den ena blomman till en av grannpojken *suck ... han tog en av dom små som hörde ihop så jag bad honom snällt att byta med en som vi inte var lika noga med att behålla ! Detta är väl påhittigheten som kommer när man ser sin chans att tjäna pengar !!

Jag gjorde folk duktigt förrvirrade här om dagen ...
jag åkte in till stan med Freja som skulle hållas igång , mina troll stanna hemma.
Det var roligt att ha en 2årig tjej några timmar .. det är ju klart annat o jag tror att vi skulle kunna ha tjejer vi oxå men jag vet inte hur bra det blivit !

Ha en skön dag trollmamma

måndag, augusti 04, 2008

Nu är det andra bullar !!!

Det blev vardag maken började jobba . Regnet öser ner barnen hittade regnkläderna o hade klart svårt att själva få rätt på dom (ovana efter sommar kläderna ! )


Det blev kanelsnurror jätte fina jag är klart nöjd fick 92 bullar på ett jätte bra recept.
Det är några till kompis o resten till make o bullbarnen !!
Själv njuter jag i fulla drag av dofterna o se på dom för särkilt sugen på dom ...för jag är inte ett dugg hungrig efter mina ägg med te o ost med paprika under *ler




Detta med bullar är roligt jag har alltid sett det som jätte jobbigt men det är både roligt o snabbt jobbat !!!
Jag hoppas att dom smakar ! trollen godkände degen o det är ju ett plus !!!

Det är bättre väder nu efter jätte skyfallet . vi får väl rasta barn o hund nu vid uppehållet ! ska fixa lunch oxå !
ha en skön dag !

söndag, augusti 03, 2008

Lyckad dag !

Kolla sånna stora barn Freja 2 år o Axel snart 4år är stora nu. Kan man be om att få pippor tycker jag man är klart att flytta hemmifrån eller *ler

Dagen började med Loppis Tor fyndade Hockyhjälm o lite annat !
alla vart nöjda o glada !!
Det är roligt på Esplanaden än men jag måste säga att efter Semestern rensningar o sorterande är det inte alla lika lockande att dra hem saker vart ska dom bo o hur ska man få rum med allt *ler detta än en reflaktion som inte funnits innan jag vet inte vad som händer jag kanske blir påverkad av maken o börjar bli vuxen o rota mig ;-)
På kvällen vart det Bröllopsfest !!!
Mycket trevligt o väldigt känslosamt hur rörd jag kan bli när människor utrycker sina varmaste känslor för sina vänner barn syskon o liknande ! Jag kan än känna att när man börjar prata kärlek, förståelse, vänskap kan jag inte annat än att rörad djupt för jag känner med dom o jag känner så mycket kärlek o värme för min make o kan inte fatta att vi varit tillsammans i nästan 10år.
Jag känner att semestern o ledigheten får en mer att få tid till varandra o det hjälper att trollen är större o man kan hitta på saker tillsammans klart lättare !
Älska era älskade ha en bra dag !