torsdag, februari 16, 2012

favorit i repris!

Det är roligt att hitta gamla bilder. Har nu ny dator så jag får söka o leta innan jag kan hitta dom  :-( 

Detta möss mönster var jätte jätte kul att sticka o det verkar tyvärr vara fler o fler som kommit bort o fått ben .. hoppas få in dom till våren o veta om jag ska sticka fler eller andra till nästa år !
Det har ju blivit Giants mössor som används dock är det inte alls lika roliga att sticka kanske kan göra en bland variant. 
Att sticka o pyssla är jätte viktigt just nu ... kommer inte ens förbi vinjetten på filmer/serier om jag inte har nått för händerna

tisdag, februari 14, 2012

Kanelbullad Vizsla

Det är så kul för det verkar vara en vanlig företeelse att dom blir pytte pytte små kanelbullar det roliga är att dom visar på Fejan att det är en vizsla grej ! 

Någons misstag blir min undebara vinter halsduk o muddar ! 
Detta är vad det blev av en jätte jätte fin cachmir tröja som en stackare tova i maskin den va stl XS så den va inte stor då jag köpte den loppade den för 15kr ..den e sååå len att jag vill inte ha annat på jag har stickat en del men inget som jag vill ha !!

Vintern på besök ett tag !

Det va jobbhelg i helgen massa aktiviteter oxå ... Jag gjorde 75 chokladbollar rullade i pärlsocker (p g av nötallergi )
På lördagen såldes en del på Öppethus på skolan
på söndagen såldes resten på Bakluckeloppisen som Lund Giants fixa det va Axels lag som höll i det. Vi fick pulsa dit i snön innan jag börja jobba


På måndagen va jag på sticket på biblioteket där var det massa o jag fick lära mig Alpstickning
Är lite trög så jag har fått mecka o repa upp en hel del innan jag fick rätt på't


tänkte såhär
RAD 1 : rm, *avm, avm, rm, rm*
RAD 2 : rm, *rm, avm, avm, rm, rm, *
RAD 3 : rm, *avm, avm, rm, rm, *

Det blir rätt jag stickar just nu på trästickor 4.5 det största jag har hemma .. o det blir bra men rätt tjockt. Det ska bli en mössa om jag nu pallar ..det va tråkigt garn att sticka i ...
har rätt många roligare projekt jag vill sticka .. men jag vet att en mössa mer är inte fel i detta kalla klimat !