fredag, juli 10, 2009

Älskar Drulle !!!

Det är ju tur att man vet hur klumpig man är så man tecknar DRULLE!!!
Det är ju min tur att ställa cyklen på sta'n o bli av med den :-( . Som tur är jag smart nog att köpa cykel hos en cykelhandrare som har drulle jag har efter 4 dagar fått en cykel o det fanns bara rosa kvar :-) ... så jag har en rosa Karin nu mer inte alls illa !!!
Det är ju bara att erkänna jag är en sånn som använder min drulle .
Posted by Picasa

söndag, juli 05, 2009

Tanten har badat !!!

Igår vart det olidligt varmt det gick inte att svalka sig på annat sätt än att dra till stenbrottet i Dalby
Där är så vackert!

Jag har under alla år jag har haft hund åkt dit o badat med dom. Dom senast åren har blivit mindre mycket eftersom Timjan vägrar hoppa in i bilen, nu mer bär jag in henne hon vill inte ens det o vi har inte fått nånn bra rutin på det ... jag hade ingen kamera med så jag har inte bild bevis men jag åker troligen dit med henne igen .... hon simmade o simmade tycket det vart skönt o visade att detta inte var en match för henne även i sin höga ålder.
Jag tror att jag sätter en "gammal" stämpel på henne. Det är en krut kärring visst en cenil sådan som knappt hör o ser bara det hon vill se. Nosen är i perfekt skick många gånger hittar hon mig genom att vädra mig, det märks att hon kan men man måste hitta andra vägar ! jag ska se till o simma med henne mer för det är ju super bra motion o skön avkoppling .

ha en bra dag !det verkar bli svalt idag !
Posted by Picasa