söndag, januari 06, 2008

NYTT ÅR!!! Nytt färg på köket !!!!

Det är nu färdig målat det är nya gardiner inte fordade dock till vissas förtvivlan *ler
Det är så frächt o man vill ändra på allt man vill måla möbler o byta ut ..slänga o rensa en klar bra början tycker jag !!!!
Mag åkomma som tytt sig på olika sätt har drabbat oss mer eller mindre .. jag blev först drabbad tätt följd av Axel , Tor o nu sist maken som ligger o bara är just nu Bad blev det Facklan hade gjort nått att all spån damm som gick satt fast i pälsen ... han blev klart buffig o mysigt mjuk efter sitt bad han vart inte helt omöjd av det varma vattnet o att få gosa i handuk i min famn se'n *ler
Det blev en bur rensning o rastning !!! jag kan inte se vem som rastas mest barnet eller grisarna !!!! Dom fick bled persilja o alla vart klart nöjda med detta !!!
Det är ett elände med grisarna just nu dom tetas värre än småsyckon .. det låter om dom o det springs o hoppas i buren .. jag har gjort morots hänge till dom o en extra våning med brädor jag hittat o detta upppskattas !!! dom har inte vatt ute se'n granen åkte ut så vi får se hur dom reagerar på det !!!
På Hantverks fronten är det mormors rutor som gäller jag har gjort ett 12 tal o det är skoj men svårt att få inspitationen att variera sig nog mycket .. ska över till en granne o se vad hennes gran högar kan bidra med !! lover fota dom jag gjort till nästa gång .... det gäller bara att komma ihåg det !!!