fredag, december 14, 2007

Lucia i prickar !!!!

Tor var uppe tidigare än vanligt !!! en sprallig tomte ..skeptisk till själva lussandet !!! Axel fick bli hemma med sina vattkoppor men han fick låna luvan o provade lite !!!!
Detta är idag (fredag ) en regäl koppig trollunge som ska ducha o det brukar lindra ordentligt !!!
Ja ja vi vet ju vad vi ska göra nu !!!
Han är i gott mod det är bra !!!


onsdag, december 12, 2007

Nu har dom liten hage !!

Jag klippte väggarna på 2 banan lådor som man kan avgränsa lite av vardags rummet den ända delen av väggen som är sladd fri !!! Det är lite svårt med hur dom ska kunna klättra i o ur buren dom är inte så intresserade av det än ... Dom fick ha hus i natt o det verkar varit uppskattat Facklan är bättre o bättre på oss hemma o är inte alls lika stirrig ... det är kul att se hur lugn o harmonisk Gröna Lycktan är nu när han har en kompis !!!!
Dom har en hel del snack o åsikter o dom är väl forfarande i lära känna sig stadiet !!
ILike !!!

måndag, december 10, 2007

Nytt marsvin i huset o Axel har inga prickar!!!!

Detta är söta "Facklan" !
En liten virvel kille som är född v 28 han kommer från samma ställe som Gröna lycktan som vilket känns jätte bra !!!
Gröna Lycktan är klart nöjd med skap skap ... det har redan börjat umgås på en bra basis o har klart nöjda ljud för sig .Det lucktar Zoo, Cirkus o stall hemma men det är bara hälften av familjen som inte är riktigt nöjd med fler djur !!!
Själv känner jag att det är lagom mycket jobb för klart trevliga djur o vad jag sett på Y tube kan man lära dom både det ena o det andra !!!!
Den nya buren är klart lagom till dom båda o när Facklan blir lite lugnare (nu är det mycke spratt o nervöäsa ryck när man rör sig i rummet ) kommer jag låta honom utforska rummet mer så dom kan rasta sig dagligen .... men jag tror att en 1-2 veckors invänjnings period kan vara lagom ....Det är ledig måndag o trollen tar det lung't o leker hemma dom är nöjda med att ta det lung't o busa ihop !!! Tors prickar är nästan helt borta o Axel har inget än !!! väntar spänt ... Ha en skön dag !!!!