torsdag, juli 17, 2008

Hemma med massa lust o inspiration!

Det känna att vi hade semester nu hemma bubblarman av lust att fixa hemma !!

Det blev målat på 2 dagar från dessa mörka möbler som vi för visso gillade men som tyvärr mådde sådär bra ....






Det vart grund färg o se'n vitt det blev bara att tuta o köra jag grundade igår o hann stryka med färgen en gång ... på morronen idag blev det andra stryket o det fick torka .. nya möbler o ett nytt rum typ !!!

tisdag, juli 15, 2008

Tillbax hemma !!!

Koftan är klar den är super skön o klart varmare än vad man kan tro !!!
Den blev Nästan som mönstret
knapparna har jag än inte klurat klart på men det kommer !!!


Det var roligt o väldigt lätt mönster .. så jag kommer säkert göra nått liknande igen snart jag har ju garn o just nu har jag inte nått planerat

Jag har nästa gjort en kofta enligt mönster o nästan helt enfärgard ... känns lite otroligt inte riktigt jag ... men jag märker hur det är lite kläder som gäller nu !!!






Nu har vi vatt halvvägs upp i sverige o träffat kusinerna


Trollen njöt av friheten o dom stora ytorna !!


Det fanns mycket att göra b.l.a snickra kompost o leka leka leka !!!





Kanon att resa långsamt o sova på 3 ställen på väg upp eftersom ingen av oss är särskilt bra på att åka långt i bil .. vi är rätt kassa på detta !!!


Mora marknad var klart lagom för killarna o nu menar jag unga som äldre ... jag kan gott gå på nått större o mer att kolla fyndade dock massa som jag ville / behövde !!
I Karlstad fick jag klappa en grå Jacko det vart kool't o han verka vara en riktigt tillgiiven lite en (har noll koll på vilket kön den hade )
Det var söta små grisar !! o andra Djur på Mariefredsparken ... eller nått hette den ! Hundvalpar är bara så mysiga o på vägen upp träffade dom fasterns lilla Seven en riktig sötnos !!!