torsdag, oktober 20, 2005

Bärponcho för både rygg o mag bärning !


Denna har jag gjort o den funkar klar varm o skön o den är väldigt enkel att göra.

Det jobbigaste är att sy på denna fuskpäslkant o det är klat valfritt men det är skönt med en regäl kant som tål ryck av både bäraren o barnet :).
Jag har bara snören om Tet för att treglera den o det räcker gott skulle jag satt dragsko så vet man inte vad som händer med dem då Killen sitter på ryggen :)



söndag, oktober 16, 2005

Hur trög är man ? tur att det är 20st som kommer ! !

Har en liten Axel som är kinkig ... vill inte äta , inget duger, bajsar på löpande band, bits o vill inte vara själv ....*
Låt se detta var ju så för nånn vecka se'n o när jag börja fundera så kunde jag inte veta varför ... han gör inga teckn på att bli sjuk o det är inte bara på kvällen * tänk tänk .. men om det är ?? o så stoppar jag in ett finger i munnen o AJ AJ aj ... BIG TIME!!! jag får ett bet men där har ju inte vatt nånn tand innan ...Nä just det en TAND har kommit upp o en kindtand ..dem som gör så ont ...
När jag tänker efter har han vatt sånn varje gång han fått en tand o detta är hans 10:de ... att man inte lär sig så man upptäcker det innan man blir biten o innan man är/ blir riktigt irriterad på hans gnällighet !!
Ja ja tur att dem får minst 20st o att det kommer fler se'n :)