fredag, juli 27, 2007

känner mig uppgiven

Jag har en hel del att bearbeta orken är knapp så jag flyt in i Steig Larsson's värld det är lätt
Reine Brynolfsson läser o det går snabbt o smidigt att komma frammåt i boken jag har värkilgen gått i deras sökande på saningen o det är super spännande jag har precis lyssnat färdigt på Flickan som lekte med elden den slutade lite tvärt o jag måste ladda Ipode för att kunna börja på Luftslottet som sprängdes....det är så fängslande ... detta går ut över alla i min omgivning men som en tjej på jobbet säger alla sörjer olika .... jag har nog inte möjlighet att sörja så mycket så jag får jobba på att kanalisera så mycket det går .. sysselsätter mig med annat o tar det i små portioner ...Dogge o gröna Lyktan (som det lilla marsvinet heter ) tar upp en hel del av min tid o jag tycker Marsvin är otroligt trevliga o mysiga djur !!

Dogge är dock förändrad efter behandlingen han snackar mer kliar mindre i är mer trött jag var först lite orolig för honom ...men det är klart om han inte konstant har klåda är det klart att han blir trött o "sover ut " ...jag hoppas det snart blir bra det är en 3 veckors kur så det tar ju tid klart ....
Buren blev omhändetagen idag o dom fick hö, gräs , banan dom verkar vara nöjda o myser fett i buren ..nu mer var för sig .

På området har dom fällt en äppelträd jag har tagit in en regäl gren som dom gärna gnagar på dom o jag gillar det klart bättre än burgallret *ler .
Jag plockade fler grenar som vi kommer kunna ha till vintern o jag kan ju alltid tigga lite grenar från Äpplegården annars dom har ju några ;-)

Trollen cyklar rundor ute så mer blir det inte för dagen ... jag har fotat Gröna lycktan o Dogge ... bilder kommer väl nästa gång

Ha en bra dag o sköt om dig cina