fredag, juli 23, 2010

buren duger åt dom båda !!

Det är roligt att Chilli blivit som syster till Vilde ! Buren är klart stor nog åt båda hundarna o jag tror att åka o bada ihop kommer dom säkert kunna ! Chilli hund är mycket uppmärksam o håller koll på vad vi gör när vi plockat lite körsbär märkte vi att det snart kom en vizsla som oxå skulle pockla o åt körsbär !
undra om hon skulle gilla spottebär oxå !

hennes hud problen har gått åt rätt håll efter en kur schampo vart det mycket bättre o hon går på lamm o ris mat o äter ur glas skålar !

onsdag, juli 21, 2010

Har en liten hund med hudinflamantion

Stackars Chilli har fått hud problem... hon har haft nässelutslag o har tydligen åkt på en hudinflamation, igår var första dagen med shampo kuren en prosedur vi kommer göra 2 ggr i veckan i 8 veckor ... då har den för hoppnings vis dödat allt ... tur man har vantar på o jag tror jag ska skaffa munskydd halsen är lite hopsnörd nu...

Det är ett gissel ska tvätta allt o byter ut skålarna till glas så vi utesluter dom .. maten kommer jag gå tillbaka till maten hon hadde innan känns onödigt att köra på det vi har nu eftersom man inte vet vad som är hönan o ägget.

Vi har varit iväg o badat o det kan hon i allafall göra på kvällarna har hon det bra i vattnet hittar alltid nånn kul att leka med !Det är svalare nu o jag ska inte klaga då kanske man kan städa o fixa lite. maken ska jobba !!