tisdag, oktober 11, 2005

Fotografering!

Idag ska killarna fotas ... lite roligt o spännande !
Axel är helt inne i att styra o ställa här hemma !!
Jag minns dåligt om Tor höll på på samma sätt han vill Absolut hålla i hundrarn, han kan ju knappt gå stadigt o han ska hålla kopplena !!! *suck
Är kylen öppen så ska där botaniseras o jag har lös det med att uppmana att stänga kylen ! Detta gäller även Diskmaskin (så jag får sällan nått stoppat i den *så synd då !),toalett dörren, kökslådorna o alla andra skåp han kan öppna.

Han har även börjat fatta detta med att gå o vinka o komma o hälsa han tar nu mer väldigt illa upp om man inte hälsar ordentligt eller om man inte vinkar fint när man ska gå !

idag är det 2 :dra dagen i vårt nya liv med alla hemma på kvällarna Det känns jätte kul men tyvärr var förat dagen rätt misslyckad jag hade för mycket förväntningar av det o klart sprack dem innan jag ens hunnit säga kavast skaft ..känner mig så trött på att hela tiden behöva så mycket o känna att jag kräver för mycket o att jag tyvärr inte får det ... till slut börjar man känna att man inte förtjänar sina önskningar o detta slåt hårt på mig o jag har inte riktigt energi att jobba på det än ... men jag ska försöka skynda långsamt .. men det är väl inte mitt motto direkt.

Hoppas på men tålamod ska gro lite tror jag ......