torsdag, augusti 28, 2008

mer alpaca

Det syns inte så bra på bilden men jag har kardat in lite timjan hår
det blir lite mörkare o jag kan tänka mig att det går bättre att blanda med ull jag ska i helgen skaffa mig ull ull denna underbara ull !
jag är farligt sugen på en spinnrock men jag får hålla till godo med sländan än ... funderar på en tvinnaihop mackepär ... har noll koll på vad den heter eller hur man använder den men jag vet att det finns en sånn ...inte vart heller tips motages tacksamt !
Posted by Picasa

Här kardar jag alpacan

Detta är klart meditativt !
Det underbara garnet jag fick spunnet av mammas vän är klart bra men jag kommer ge mig på resten med karda o slända .. det kan ju bli höstens träning o hobby två i ett ! Det känns roligt att kunna själv det är jätte skitigt så jag kommer tvätta en del ska bara fixa tvättpåse o tröttna på att karda ute .. det känns skumt det är en massa massa halm o annat torrt som florerar där jag sitter o detta kan man inte bara skylla på Timjan
Posted by Picasa

måndag, augusti 25, 2008

Det går framåt vardagen börjar !!

Dagens Lunch det var koktblomkål o avocado med räkor *gott Kokar blomkålen klickar i en regäl smörklick i mosar Avocadon o blomkålen med potatis stöten o kryddar med svartpeppar super gott !!!

Här är det en Tor med Freja på cykel han cyklade rundor vid 2års ålder o cyklar än!!!
andra cyklar o andra pasagerare men samma konsept Tor kör gärna med nånn på släp !

Får man lov att se så busig ut ?? eller finns det nånn regel för detta ? Axel är glad i dagis dom kör slut på honom så det är lugna trötta killen hemma men buset finns där ! Det är makalöst håret växer o växer ! det är ju makalöst hur snabbt det går. det verkar gå vägen att låta det växa nu ..ska bara få det mindre glatt ..får väl sluta tvätta det.