fredag, december 21, 2007

Nu är det JUL o vila !! i stressen

Facklan är en jätte nyfiken o snabblärd liten han klätrar o hoppar i o ur buren o älskar hängmattorna jaghar fixat till dom .... Gröna Lycktan verkar vara en filbunke så lugn så lugn i jämförelse *ler lite roligt eftersom det var han som var kaxig o sprallig innan !!! Här är de det närmaste jul kort jag kommer *ler ...lekte lite med ett roligt kort på trollen o jag tror att dom gillade att dom slapp vara riktiga tomtar o inte behövde förberett posera !!!

Vår fina julgran !!! jag körde med Röda kulor o några få vita/silvriga blev suer trevligt !!
I bakgrunden ser du den jätte jätte fina tavlan som Sussan gav mig i födelsedagspresent !!! Så fin kvinna som bär det är inte var dag man ser en sånn bild !!! super snygg !!!

Jag har virkat med många av mina garner !!! jag har ju så mycket o jag vet inte om jag ska virka en filt eller nått jag gillade denna sjal men jag vet inte om det kommer bli bra om jag ger mig på mormors rutor ... jag letar braigt mönster eller mönster på liknande rutor som är lättgjorda o trevliga !!! Ska jag ha fransara på denna eller `???

tisdag, december 18, 2007

Ja nu är man ett år äldre!!!

Jag har firat min födelsedag precis som jag ville jag hade troll hemma den ena mer sjuk än den andra o haft mina närmaste här på blixtvisiter *ler jätte trevligt !!!

Satt o surfade rundor på kvällen o känner att jag har blivit allt mer som en mamma/kvinna !
Jag stickar , virkar pysslar o vill ha vissa saker på ett visst sätt !
Samtidigt är jag stökig o högljud djurtoka o klart jul lugn (nått jag fått jobba på !!!!)
jag kunde inte låta bli det har blivit några näsduks hållare o dom kommer säkrt bli bra pesenter !!!Det blev 7st o jag är klart nöjd med resultatet..
Här har vi den friska !!! dock ska jag till lägga att han hittat en ny tevekanal som han gör allt för att få kolla på .. sjuk simulering kan ju gå vägen !!
Pricken är ju prickig o det mesta är skorpor nu det är några som är värre än andra ... han är i gott mod men extra pippig ..vilket jag har klart svårt med eftersom jag går in i 3:dje veckan passa sjuklingar o jobba på kvällarna ....Jag tror jag får önska mig tålamod av tomten ... undra om det går ???