fredag, augusti 26, 2005

Är kittliga barn gladare ??

För nästan en halvår börja jag undra om detta med "Lycka"
Jag tror att det är ett inlärt beteende men frågan är om det är lättare att lära sig den om man kan känna den !!!

Inte på nått sätt menar jag att vissa barn går o är olyckliga bara för dem inte är kittliga nä... men den har troligen svårare att uttrycka det o visa det inte lika tydligt det där narurliga hjärtliga skrattet kommer inte hur som helt eller när som helst.
Mina båda troll är extremt kittliga samma som pappa o jag förr ( lärt mig att behärska det till en viss mån) det är lätt att vid glada , trevliga , kul tillfällen få framm skrattet med liten hint (kittla lite !)o detta fick vi klara bevis på när vi skulle fota dem hos fotografen o den var klart skeptiska till denna glada fjåniga man son snackade en massa o bara blixtrade hela tiden !

Axel var klart inte helt glad över detta men det blev en kompromiss bild o Tor stackarn var klart Yrvaken så han fattade knappt vad som hände.
Jag tror att de kittliga barnen får lära sig snabbare att skratta ..att de kan hämta skrattet lättare o får lättare klämm på humor, men det är ju det jag tror, inget som jag vet !
Men alla komentarer är välkommna jag vill veta lite vad DU tror !!!

onsdag, augusti 24, 2005

annans tur / Låna

Jag är lite förundrad över hur snabbt Tor lärde sig detta det kan vara att pappa traglar bra.
Se'n att Han inte går med på det är ju en annan sak!
Han var trött o var på väg att sova ... då smarta jag tvungen att gå in i en affär som säljer mest barnkläder men oxå massa leksaker *suck så korkad man får vara ...jan såg små bilar o ville obedelbart låna o jag fölkarade att detta är en affär o här köper man o att vi inte skulle köpa nått utan bara titta o då kom vråket dem vrål som jag alltid själv som icke förälder hatat o föraktat.

Jag det var bara så snabbt det bara gick att ta sig därifrån o försöka få lugn på killen ...han blev dock ännu argare när jag gick ur affärn o klev av vagnen utanför ...det var bara att ha honom under armen o gå gå för att försvinna från platsen där allt började för jag var så *korkad...
men det gäller bara att svälja sina misstag o inte försöka upprepa dem..
Samtidigt blir även han äldre o han klarar mer o man måste prova.
Det man inte senare behöver är ett innlägg att jag såg minsann en mamma med en son som var JÄTTE ledsen o hon bara stuntade i honom o gick ...*suck
om man inte vet hela bilden måste man då öppna munnen ( det var inte ett innlägg som var riktat till mig personligen men tillräckligt för att jag ska känna mig träffad o bli ledsen över denna människas o dem som håller med den har missar Ödmjukheten o förståelsen som kommer med BARN!)