onsdag, september 03, 2008

liten bild test

test
Posted by Picasa

lilla bilden !


Den lilla bilden !
Posted by Picasa

Har fått rätt på't !!!!

Det är ju skit kul !!!
Trollen var på min spinnrock o råkade få av "hjulbandet"
Det är ok lätt att fixa tänkte jag ! jag satte på den o hittade ett annat spår just vir trådrullen o då började den oxå att snurra !!!

Cho hooo ! jag har nu spunnit en Panduro ull ( sånn som är kardar o klar super bra att öva på det var den jag oxå börja spinna på slända.
Det var ju tur att jag hade kardat en massa o gjort små tov korvar (vet inte vad dom heter )
jag har förarbetat det med hålet av en knapp så jag kunde lätt spinna det nu ! så kul det är ! det kommer bli så roligt o det går rätt snabbt ..det är förarbetet som är tidskrävande ... så nu är det bara att karda o spinna om vart annat !!
Jag är mycket glad !!!!
ha en bra dag !!!
Posted by Picasa

söndag, augusti 31, 2008

Söt va ?

Detta var en lite o nätt historia jag får väl kolla nämre på den vad det är för sort
o hur man ska använda den jag har byggt ihop den o har kunnat träna på att
rocka (att få hjulet att spinna , stanna, backa ..)det kräver lite konstentration men när man hittat rytmen går det klart lätt
Nu ska jag bara testa att få spinnandet att funka
Det ska bli roligt ! Hunden har reagerat så mycket på ullen det luktar ju får. Det är roligt att se hur hon än använder sin nos för ögonen o hörseln sviker tyvärr henne !!! hon är ju inne på sitt 15 de år så det är klart att hon blörja tackla av !
Det är roligt att ha sysselsättning hemma ...

ha en skön helg njut av det fina vädret !
Posted by Picasa

Ull frossa !!!

I Lördags var jag i
Ull Sverige
SverigDär hittade jag en hel del olika ull som jag ska kunna tova o karda o spinna Det kommer vara klart roligt att kunna ha lite annat att göra som pyssel i höst o vinter för hur många mössor behöver man igentligen ?? jag har troligen så det räcker jag vill göra att par sockar med stortå så jag ska kunna använda mina flippflpoos som inneskor, jag vande mig att använda dom i somras o det är klart smidigt att kunna ha dom inne med sockar .

Det är ödet eller turen som gör saker ! jag fick en massa annat på köpet på Hörby resan .. det blev ett par kardor som mår jätte bra !! en söt spinnrock som jag kommer börjar spinna med så fort jag fått rätt på den o fattar hur den funckar *ler det är tur Ytube finns för jag hittar det mesta där !!!
Posted by Picasa