fredag, december 11, 2009

Nu var en lucia avklarad !

Jag är än lite i chock
Ja säger det igen föräldrar är inte riktigt kloka i klump !
Det var klart Papparatsi (hur det nu stavas) kännsla alla trängdes o skulle fota den ena med bättre blixt o objektiv än den andra
Dom kunde inte backa så ALLA såg o kunde njuta av allas fina barn som sjöng så fint tidigt på morronen !

Det var en bra fika alla satt huller o bulller o mös i grupp eller själva, det är ju så det ska vara inte helt hysteriska i en massa som Hökar över dom stackars barnen !!!
Ja ja jag är kass på traditioner o jag ser mer till barnen än till mig själva alla var så söta i sina utsyrslar men dom är ju ALLTID söta visst min lilla har glimten i ögat o busar o glömmer o lyssna men dom är ändå individer !!

Jag ha nu bara en lucia kvar o så är det helt år till nästa !!

ha en bra dag cina / trollmamma
Posted by Picasa

måndag, december 07, 2009

Hur fixar ni med tvätten?

Jag har testat en massa olika sätt o att ha egen maskin behöver inte vara bästa lösningen.
Jag har nu hittat en bra lösning som underlättar ..
Den praktiska delen av min har mest problem med strumpor o underkläder det är dom som sinar o svårt att tvätta jämt så alla får vad man behöver.
Det jag har nu är en vanlig tvättkorg o en liten brevid i den lilla åker alla strumpor o underkläder o om dom inte är i tvättkorgen blir dom inte tvättade !!!!
Så mycket lättare det har gjort saker o ting !!!

Det är så bra att kunna tvätta hemma det kniviga är att man så sällan kan tvätta upp allt, det är bara att tvätta max 3 maskiner åt gången för annars har vi ingen stans att hänga upp. vi har visseligen en torktummlare men vi kommer inte så bra övereens. Så bra det hade varit att kunna tvätta i 5-7 timmar o se'n vart det klart !!!
önsketänkade !!!
ha en bra dag cina / trollmamma
Posted by Picasa