onsdag, maj 28, 2008


Ja då åkte håret av ! Det började bli olidligt för dom att svettas i sina långa testar så det blev trimmern med distans *ler Axel först eftersom han är lugnast o han var ju hemma med mig. Tor fick bli klippt efter o han ville ha Tintin ..så jag körde lite längre uppe på huvudet .. Jag är klart nöjd eftersom det var klart smidigt o rellativt snabbt för se'n att det vart gratis är bara bonus !!!!
Jag har virkat på min poncho... det känns lite motigt efterom jag var tvungen att repa upp så mycket ... men det kommer bli så mycket bättre nu ..det första den på fofot var på tok för vid ... det var lixom för 2 storlekar större än jag .... det vill säga jätte jätte stor !!!

måndag, maj 26, 2008

Vackert vädet o dunder förkyld

Regning dag ... Då blir det pyssel på P- Gården Dom var lyriska papper o eget limstift o deras dag var räddad !!
Det var knappt nått problem att få på alla tråkiga regnkläder dom är äldre o jag blir impad av att dom är det varje gång.

Jag har fått nånn förkylning som är så trist .. näsan rinner o man hostar så man får andnöd .. ja ja det är bara att vila o ta det lung't ...ELLER hur !!!!




Helgen var fin o små sval.
Det gäller att skynda sig med glass inköpen eftersom man inte vet när det blir som idag !!!
Det blev en Lakrispuck mest eftersom den heter PUCK för Tors del o Axel han som är som jag gillar glass sådär tog en braiga Simsonsglassen som är klart lagom o håller sig i bägaren om man äter låååångsammmt !!!

Jag färgade det sista 80-tals garnet i veckan blev klart nöjd med det jag håller på med en fin poncho som jag fick repa upp mer än 3/4 på igår jag vart inte alls road av det o jag får ångest bara jag tänker på att jag måste virka om alla dessa musselmönster men det var på tok för stor o då är det inget att göra mer än att repa upp o göra om även om det svider .. o man deffinitivt får träningsvärk i armarna av det !!!