torsdag, juli 30, 2009

Sytt omlottbyxor !

Det vart ett annat par i natt o dessa i morse

Det är tur att man köper lite loppis tyger att sy lite vad som i ... nu ska jag tvinga maken till Svågetorp o frossa på SoStil!
Det var jätte enkla byxor som jag länge velat ha ..tyvärr inte allt för smickrande men vad f-n det är ju skönt o praktiskt.
Posted by Picasa

onsdag, juli 29, 2009

Dom växer som ogräs!

Det är makalöst hur snabbt det går!

Det var Tivoli i Danmark dom gillade det det var mycket kul men dyrt kul i min mening .. det var rätt mycket folk o det fick köas o köas oavsätt vad man skulle göra o då är det inget kul...visst ska man väl kunna vänta lite men 4-5 åk är rätt trist att köa till.. jag har ändå tålamod att vänta men detta vart bara tråkigt för mig ...
Det är semester o kreativiteten flödar jag virkar smycken i lin garn med palljetter, stickar laser (hemma gjorda Wettex), syr en del sytt väskor o funderar på en midjeväska, påsar , byxor men kan inte riktigt komma till skott vill inte börja på allt för stora projekt eftersom man hela tiden ska bli avbruten av barn , make, mat o liknande o har man då inget mönster så kommer jag av mig.
ha en bra dag !!!
Posted by Picasa

söndag, juli 26, 2009

Vackert!!

Det är semester
Ledigt
Sommar ! blommor sura bär o ostadigt väder kan det vara med sommar eller ?
Vi har tagit det extremt lugnt har verkligen gjort det vi kännt för.
Jag har fixat min symaskin, har sytt en del roligt o funderar på att göra lite mer innan jag ger upp !
Det borde inte vara så svårt att sy några Afrika filtar jag försökte virka eller sticka men det känndes för tidskrävande o jag tyckte inte det blev bra.
Posted by Picasa