lördag, januari 31, 2009

Nu är garnet här..!

Det är bara att nysta på det är ju en del !

Det har räknats o mätts o tänkt o testa stickats .. jag håller på men test ruta nr2 o det går åt rätt håll men det känns lite segt.. kan ha med tröttheten efter 2 långa dagar o alla sjuklingar ... ja ja jag har blivit tidigt väckt av sonen o då kan jag lika väl gå upp o sticka som ligga o dra mig !
ha en bra dag !
Posted by Picasa

fredag, januari 30, 2009

Så nu !!

Det är ju makalöst hur evträgen man är !

Det har ju blivit både för många maskor för mina rutors storlek o det har blivit uppsprättande av dom rutor som vart på fel håll o fel *grr det vart ju kvällens sysselsättning tur att jag nu oftast slutar kl 20. så jag har lite mer kväll än då jag skutade 21.30 *ler inget dåligt som inte kan bli bättre !!
Det är nu mätt o klippt jag har reduserat till färre rutor o kommer att ha 5 hela o 2 halvor på första varvet.. jag tycket att det är tur att jag kan ha en prov kofta jag kan göra fel i *ler !! det är ju en del o jag vill ju att det ska funka !
ha en skön helg !
Posted by Picasa

tisdag, januari 27, 2009

domino härva !

jag har funderat o klurat på en fin domino kofta

jag har ju en hel del garn hemma så jag har börjat på mönstret o jag Älskar mina Harmony stickor det är kanon
jag har 420..nått maskor på den längsta tråden med pluppar så den inte ska rymma o vid ny ruta så skruvar jag på stickan stickar på så många maskor som jag behöver o sedan byter jag ut stickan med plopp o kan lungt sticka vidare med en kortare rund sticka ... jag är suuuper nöjd till detta projekt är det deffinitivt rätt. eftersom jag inte har nått garn som ändrar färg så mycket funderar jag på olika varianter av randigt ....
dom första rutorna blev fel men efter en väg hjälpte mig på traven tror jag att jag få repa upp o fixa .. jag är hemma med febriga o hostiga barn så jag tror att repa upp blir ok ... jag är inte helt nöjd med utseendet men detta får vara en prototyp *ler
Posted by Picasa