lördag, april 18, 2009

helgen o grillning

kött går ju hem !!!
Det är helg o det grillas o det är än lite i kallaste laget att äta ute ... inne kan man sanera trollen lätt o snabbt o det är ju super !!!

Min bästa marinad... kryddor efter behag o soja o ketchup som håller sig på köttet o inte tar fyr om den åker ner i grillen !!!

Lycka till !! cina / trollmamma
Posted by Picasa

måndag, april 13, 2009

att hänga tvätt ute !!

Jag hoppas att den hinner torka

innan alla börjar grilla jag är annars snabb på att slänga in den o låta den torka inne.
detta är en klart braig tvättkorg jag pallar inte hänga upp alla strumpor med tvättklämmor så jag kör genom dom i korgens hål o kan då hålla dom på plats o kan lätt ta in dom om nånn störst skur skulle komma!
Det är super skönt ute o jag har njutugt av mina trallor.
ha en bra dag !
Posted by Picasa

skön tunn sittdyna

jag är klart nöjd att kunna använda dom garner jag har till ett bra syfte jag älskar ullgarnen o det blir kanon som sittdyna i trägården
Jag har virkat ihop 9 mormors rutor o se'n virkat ett under red med stolpar ..med vad garn stumpar jag har det blir kanon lagom tjocka nu.

en är klar o jag har 4 stolar men jag har ingen brådis i alla år har jag använt en handuk då jag har haft stolarna o över 13 år är jag klart nöjd !

det är VÅR o jag har kunnat hänga tvätt ute... vet inte om den hinner torka torrt så det får vara i den mobila tvättställningen !

ha en skön dag !
Posted by Picasa