lördag, juli 30, 2005

Det är ju typiskt !!

Att den bästa tiden går så fort !!!
Alltid när barnen leker som bäst ska man städa undan o äta eller gå hem eller sova eller ja nått !!!
Som 2 barns mamma känner jag att man aldrig hinner nått helhjärtat eller ja jo .. men man skulle vilja haft 3-4timmar extra!!!!
Med hundarna var det mycket lättare de sover mer o bangar inte att slappa !!!! detta tror jag att trollen kommer göra friskt i tonåren o då kommer det oxå vara fel/jobbigt.

Nu mer tar det längre o längre tid att få Tor o sova o detta är ok men jag hatar väntet !! det är dock mitt eget fel jag vill ha egen tid o då måste han sova jag har köpt en påse ostbågar som jag vill ha ...NU..nu...nu....men NÄHÄ... han ska vara vaken o snacka en massa o berätta o sjunga o ja igentligen ska han smälta sin dag o det är inget fel med det men det tar sånn tid !!!!!det är troligen endast väntans fel!.

Samtidigt känner jag att gisses Axel blir snart 1år *hjälp .. han är ju så stor (allt är rellativt men ...ja snart ett år ....)
Det har hänt massor på detta året o jag hoppas att tempot kommer sakta men säkert att gå tillbaka de kommer väl snart att kunna sitta stilla o pyssla !!! blir de som jag så kommer pyssel vara ett rent nöje o städningen nått för pappa *he..he...
Ja ja .... de är jag o min egen tid som jag känner att jag jätte mycket behöver som kommer i klämm o det är väl mitt fel att jag förväntar att jag ska kunna få den när jag vill !!!

Inga kommentarer: