onsdag, augusti 24, 2005

annans tur / Låna

Jag är lite förundrad över hur snabbt Tor lärde sig detta det kan vara att pappa traglar bra.
Se'n att Han inte går med på det är ju en annan sak!
Han var trött o var på väg att sova ... då smarta jag tvungen att gå in i en affär som säljer mest barnkläder men oxå massa leksaker *suck så korkad man får vara ...jan såg små bilar o ville obedelbart låna o jag fölkarade att detta är en affär o här köper man o att vi inte skulle köpa nått utan bara titta o då kom vråket dem vrål som jag alltid själv som icke förälder hatat o föraktat.

Jag det var bara så snabbt det bara gick att ta sig därifrån o försöka få lugn på killen ...han blev dock ännu argare när jag gick ur affärn o klev av vagnen utanför ...det var bara att ha honom under armen o gå gå för att försvinna från platsen där allt började för jag var så *korkad...
men det gäller bara att svälja sina misstag o inte försöka upprepa dem..
Samtidigt blir även han äldre o han klarar mer o man måste prova.
Det man inte senare behöver är ett innlägg att jag såg minsann en mamma med en son som var JÄTTE ledsen o hon bara stuntade i honom o gick ...*suck
om man inte vet hela bilden måste man då öppna munnen ( det var inte ett innlägg som var riktat till mig personligen men tillräckligt för att jag ska känna mig träffad o bli ledsen över denna människas o dem som håller med den har missar Ödmjukheten o förståelsen som kommer med BARN!)

1 kommentar:

Maria sa...

Vad jag känner igen mig i tröttheten! Jag gör ofta så.. bara en sak/affär till.. det kanske har varit lite jobbigt men så håller hon på och varva ner/ somna så jag passar på att bara göra en sak till.. så blir vi helt i ofas med gråt och vrål som resultat.

Det var ju bra att ni kunde gå därifrån, även om han blev besviken.

Det är svårt det där med när man får och inte får. Ibland lätt att acceptera och ibland omöjligt.

När man är mitt ute i en affär och någon eller alla är jättetrötta är ju inte heller rätt tid att vara stora pedagogen, det får bli andra gånger.