lördag, september 03, 2005

Att dem är 1 år !!!

Jag håller på att förbereda för morrondagen Axel blir 1år * så blandade kännslor.

Minns vad man gjorde lördagen för ett åt se'n, jag höll på att jobba mig genom förlossningen o att jag minns det som igår men jag minns knappt livet innan Axel kom .....det är så länge sen inte i tid men känslomässigt det har hänt så mycket vårt liv har varit så händelserikt.
Vi har levt tillsammans alltid känns det som o ändå känns det som att det var igår han kom .... Tor har ju blivit jätte mer pojke o snackar o resonerar berättar.

Jag känner mig tusen år äldre, tur att man sov mycket innan man fick barn för det är bristvara nu mer ...
Livet är ju annat nu, inte kan man kolla bio när som. Man måste planera mera o man har en massa måsten som hänger över en o jag aldrig ens trott att jag skulle fixa !
Jag är ju en slarver, jag klyddar alltid till det, jag vill att det ska gå fort och jag är med överallt .... ja inte nu eller ja lite.

Jag fyller mina dagar o jag ser till att njuta av mina dagar.
Finns inget jag ogillar så mycket som när man väntar o väntar o se'n blir besviken över att det inte var riktigt lönt att vänta på så mycket.
Jag älskar att vara mamma o trollen mina är hur koola som helst, mer än en hand full men jag har ju stora händer o ett jätte hjärta så det ska nog gå bra.
Att man ska få äran att följa deras hyss är ju bättre än jag kunnat ana.

Som att Axel snart 1 år rymmer ut öppnar grinden tar sig ut o innan han drar är han noga med att stänga grinden för det är ju bara han som rymmer hundrna får inte !!!
Bildbevis kommer när mitt bildprogram sammarbetar med mig igen !
Ha en skön helg !!!!

Inga kommentarer: