torsdag, december 01, 2005

Att Flytta o bli vuxen ???

Detta med att FLYTTA som för många är en jätte viktig del av hela barnkarusellen.

För mig är det en jätte kluven grej !
Jag fick som barn flytta mycket o led väl inte så mycket av det trodde jag, men nu när man själv fått barn o har flyttfunderingar så känns det jätte jätte jobbigt !

Men det är inte själva flytten det är ju spännande men jag ser bara allt jobb att packa o packa upp hitta möbler o få allt att bli som man vill ha det.
Att inte känna folk, hitta på området ingen sammanhållning Jag älskar området vi bor på nu !! Bara husen hade vatt Lite större !!
Ja jag stor trivs här, grannarna är trevliga o jätte góa kommer det vara likadant dit vi flyttar ???

Kommer man kunna vara så spontan som nu ??? Kan jag komma över på kaffe som jag själv gör hos grannen ?? eller kommer jag vilja gå förbi grannen o knacka på för att fråga om dem behöver nått från affärn , jag ska ju dit !!

Kommer ungarna som bor i närheten vara bra för mina Troll ?? kommer dem vilja leka ihop ? är jag en fegis eller en kykling mamma är jag bara lat o för rotad ??

Jag har ju inte haft några rötter direkt .. inget barndomshem att kommatillbaka till inga direkt fam, så då är vänner o bekanta dem som finns nära man tyr sig till o en hel del trygghet finns just på detta området..... jag hör ju vad jag läser jag är ju feg ... o eller bekväm ?? är det så att jag inte vill röra om i grytan eller är det bara att jag inte vill göra det just nu !!

Kommer jag bli mer vuxen för att jag flyttar o blir en Villa ägare ?Kommer jag bli en bättre fru eller förälder om vi bor större o har eget ? Varför är det så viktigt att göra det nu nu nu... jag känner att jag inte hinner med nått alls så ska jag hinna med hus, trägård, barn o allt annat *suck är så skeptisk o orkeslös speciellt för NYTT .. varför är det så tro........

Inga kommentarer: