måndag, februari 26, 2007

Nu Töar det !!! Kallt o slaskigt *blä

Ja det är värre än hösten ... massa handukar , strumpor , skor o byxor går åt när man är ute o rastar eller lämnar ....Suck .
Jag har sörjer lite nu ... en bra vän , granne, dagmamma har flyttat .. jag har redan börjat sakna henne .... hon har inte hunnit vara borta mer än se'n igår men bara tanken gör lite ont ..
Det är inte alltid man kommer en granne så nära o kommer så bra överens . Ja ja ja jag vet hon har inte flyttat till värdens ända men ändå.. det är inte roligt att inte kunna gå över o tigga olja ( vilket jag verkligen hade behövt igår) eller lite sällskap.





Sätter in bilder på Axel som är hennes Absoluta favo kille (hon har ju följt honom från 3-4dagar o han sätter ju sina spår )

Jag kan säga att det har även hon gjort o det kommer vara en stor saknad att hon inte kommer finnas lika nära som tidigare .....
Jag vet att man kan fortsätta att umgås o träffas men det blir ändå inte samma som innan Jag får sluta o älta o se på framtiden .....hon kommer få det bra det är vår stora förlust !!!


Det är bara att ta tjuren vid hornen o sticka o lämna trollen .... Ha en skön dag jag ska jobba på det själv ( har en tvätthög som kommer att hjälpa mig med detta ) *ironin dryper

Inga kommentarer: