måndag, juli 16, 2007

Det är tomt o lågt !


Som jag saknar honom .... det är ingen som jämt är ivägen vill ha klappar eller få lite uppmärksamhet. Jag saknat t o m allt jobb med hans sår o tabletter som man höll på med nu på slutet, allt ja det man vart tvungen att fixa med hundsängen o alla filtar o handukar som man la ut o fick tvätta o sån't det är skumt ....


Jag började gråta när jag satte in mattan i hallen den luktade honom, man känner igen doften denna doft kommer min näsa alltid känna igen o jag måste förmå mig att tvätta den * tårarna rinner när jag tänker på't.

Hur jag nu ska hitta orka att göra det när jag inte vill nått alls ...samtidigt är jag jätte tvungen att sörja på kvällarna på natten ja då inte ungarna blir så berörda det känns så skumt ..... jag det känns helt overkligt det finns 2 lägen ett då jag måste kämpa på som att allt är som vanligt o så o en del av mig som är en gammal trasa som är helt orkelös o skit trött.


Många är jätte omtänksamma o hör av sig på mailen eller telefon eller sms o det känns jätte gulligt o omtänksamt samtidigt som man inte kan ta emot ett sms på sta'n o börja böla på Wedins när man svarar på det, man har ungar som springer omkring en en försäljare som försöker kränga en väska + socker behov som ej är tillfredställt ... visst är allt bra o lugn't då inte kan man ens tänka på att klappa ihop just DÅ!!!!


Det är bara att ta en dag i taget o jag som vatt duktig o Lyssnat på en "bra självkänsla" bok börjat skriva dagbok för att få perspektiv på saker o ting så kommer verkligheten o slår en riktigt hårt i skallen .... Jo nog fick man perspektiv ALL RIGHT Det är väl så söker man så finner man ... och inte alltid det man vill finna.


Denna bok är en bok alla borde läsa man kan få nytta av den på många håll det är en sånn bok man läser o tar godbitarna ifrån !!!! Bra självkänska nu! av Mia Törnqvist


Min lediga dag blev en mer överlevar dag o det gick ... det var ju idag han skulle avlivas på men som jag skriv innan blev det ju annorlunda .... tankarna snurrar o man vet inte om man ska skratta eller gråta ....Älskade honom så o han älskade oss så mycket ....nu kommer han buffa på andra som i Nangiala o träffa alla som jag inte kan träffa !!!


Buff buff på dig Tim .............


Inga kommentarer: