söndag, augusti 03, 2008

Lyckad dag !

Kolla sånna stora barn Freja 2 år o Axel snart 4år är stora nu. Kan man be om att få pippor tycker jag man är klart att flytta hemmifrån eller *ler

Dagen började med Loppis Tor fyndade Hockyhjälm o lite annat !
alla vart nöjda o glada !!
Det är roligt på Esplanaden än men jag måste säga att efter Semestern rensningar o sorterande är det inte alla lika lockande att dra hem saker vart ska dom bo o hur ska man få rum med allt *ler detta än en reflaktion som inte funnits innan jag vet inte vad som händer jag kanske blir påverkad av maken o börjar bli vuxen o rota mig ;-)
På kvällen vart det Bröllopsfest !!!
Mycket trevligt o väldigt känslosamt hur rörd jag kan bli när människor utrycker sina varmaste känslor för sina vänner barn syskon o liknande ! Jag kan än känna att när man börjar prata kärlek, förståelse, vänskap kan jag inte annat än att rörad djupt för jag känner med dom o jag känner så mycket kärlek o värme för min make o kan inte fatta att vi varit tillsammans i nästan 10år.
Jag känner att semestern o ledigheten får en mer att få tid till varandra o det hjälper att trollen är större o man kan hitta på saker tillsammans klart lättare !
Älska era älskade ha en bra dag !

Inga kommentarer: