lördag, augusti 15, 2009

finns en chilli hemma !

Ja

En sånn liten en som har för mycket skinn, leker med allt har sylvassa tänder o kan slabba i vattenskålen även om det bara finns 3 droppar kvar *ler stort
Det är en liten Ungersk Vizsla som flyttat hem till oss med buller o bång eller mer ultra fart. Men saken är ju den att hittar man det man vill ha o det blir rätt kan man inte bara slänga bort chansen .. Visst ska man jobba på att hitta rätt hund men se'n är det ju i slutändan hur man tränar o gör med hunden ..o det är det RIKTIGA jobbet !!!

Hon har fått träffa grannar o det ploppade ut många grannar ur sina hålor för att se o känna o klämma .. med erfarenhet av mina barn är dom rätt sparsamma med kännandet o klämmandet dom vet att jag är rätt egen o har regler o åsikter om det mesta.
Timjan damen tyckte det var ok att jag drog hem en valp men jag tror att hennes tankar är samma som med barnen bara du tar hand om din hund så är det ok ... nu är valpen så liten att hennes rundor är rätt lagom o så får man rasta Chilli typ 4-5 gånger mellan Timjan's rundor ...
I natt var första natten o det gick super bra .. jag sov nere i soffan mest för att jag ville höra henne hon märkte inte detta förrän på morron kvisten o då la hon på golven under ..
Vi fick en filt som luktar mamma o syskon , snutten har gjort henne säker tror jag , så fort hon var trött eller ängslig så gick hon o la sig på filten. På kvällen la jag min tröja som jag haft under dagen så hon suggsesivt vänjer sig vid våra dofter.
Det är en super charmig flicka med fötterna på jorden o hjärtat på rätta stället !!

ha en bra helg cina / trollmamma
Posted by Picasa

Inga kommentarer: