lördag, januari 02, 2010

växakofta


växakofta
Originally uploaded by trollmamma
Det är kallt o man måste klä på den lilla korthåriga tiken !
Jag har lite dålig rutin på detta måste jag erkänna samtidigt som hon inte verkar vara så frusen av sig ... jag hoppas att om hon fryser så får hon visa det på ett bra sätt för trög är jag ju lite ... hehe ..
det var kanon att jag stickade denna kofta med stora stickor o vid krage detta var ju i höstas o för ett tag se'n stickade jag på en rejäl kragen som gör att hela koftan sitter super bra.. det finns en del bra gratis mönster jag hitta till Grey hundar där är det mycket krage både för att det värmer men även för att hålla allt på¨plats !

Det är roligt när man improviserar nått som blir bra o som går att ha länge ... jag körde med svart garn o mina olika koolaid färgade myc ket för att göra den lite roligare att sticka för jag får lite panik av att sticka i enfärgat bara ...

3 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Hej
vilken söt liten dam du har , väldigt vacker, förstår att du vill hålla henne varm
=)
Lycka till med tröjan
Må väl och hoppas de är bättre med förkylningen.
Eva.

Sunna sa...

Hej och grattis
du vann ett mobilfodral, maila mig din adress

Redheadgrrl sa...

vilken goding hon är, chilli! och du är så fyndig och duktig på att hitta på grejor - - jag minns fortfarande hur poppis jag blev på Treklöverhemmet för mina silvertejpsplånböcker...och jag fick hela tiden förklara hur "jag" kom på idén..."min brorsons fru...etc" :-)
Så - gosig vovve som är varm och go!